Diensten

Kennis is de basis voor goed stucwerk. Door de vele jaren ervaring kunnen wij je een verscheidenheid aan kwalitatief goede diensten aanbieden, zoals een muur die behangklaar is. Zo ben je er niet alleen zeker van dat het stucwerk na afloop perfect in orde is, maar in de vele komende jaren daarna.

Uw muur behangklaar, sausklaar of tegelklaar

Wij leveren jouw muren saus-, behang- of tegelklaar op. Er kan dan na het stucen van de muur direct gestart worden met sausen, behangen of tegelen. Dat is natuurlijk essentieel wanneer je midden in een verbouwing zit: alles hoort dan vlekkeloos in elkaar over te lopen wat tijd en planning betreft. Hier dragen wij ons steentje aan bij, door het afleveren van vakwerk.

Voor een hele praktische en mooie afwerking van een wand of muur kunnen wij sierpleister aanbrengen. Dit zorgt voor een hele mooie, egale en gelijkmatige structuur. Een andere fijne sierafwerking is spackspuiten. Dit is vooral geschikt voor plafonds en wanden en wordt in twee lagen aangebracht.

Op veel plafonds die je ziet vind je schuurwerk. Dat is lichtkorrelig wat structuur betreft en afgemaakt door slagen te maken, wat men ook wel vlammen noemt. Het geeft een heerlijk warme en chique uitstraling aan het stucwerk. Een andere optie voor muren en plafonds is latex spuiten waarbij de laag door speciale spuitapparatuur wordt aangebracht.

Buitengevelisolatie

Ook het isoleren van een buitengevel behoort tot de mogelijkheden. Er wordt een plaat over de huidige gevel geplaatst. Daarna wordt deze plaat afgewerkt met bepleistering, waarbij er een keuze is uit verschillende pleistermaterialen.

Eveneens een pleistermateriaal is betonstuc. Het mooie hiervan is dat het de muren een strakke en stoere natuursteen of betonlook geeft.